Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Cliëntenraad

Delaine zoekt jongeren voor de jongerenraad

Nieuws 8 januari 2021 Reading Time: 2 minutenleestijd

Hoi! Mijn naam is Delaine en de komende tijd ga ik, eens in de drie weken, voor jullie bloggen! Nadat mijn biologische ouders op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan, is er op mijn zesde een ondertoezichtstelling (ots) uitgesproken. Toen ik tien jaar oud was ben ik uit huis geplaatst. Ik woonde achtereenvolgens in een crisisopvang, in een leefgroep, in een gezinshuis waar ik níét op mijn plek zat, in een gezinshuis waar ik wél op mijn plek zat, op een kamertrainingscentrum (ktc) én in een woongroep.

Fast forward ben ik nu 25 jaar oud, heb ik een eerste studie afgerond en ben ik dit schooljaar gestart met mijn tweede HBO studie. In hartje Utrecht heb ik mijn eigen studio, een groot sociaal netwerk en ben ik druk bezig met het opbouwen van mijn toekomst.

Ik ben actief in de cliëntenraad van Samen Veilig Midden-Nederland en samen met de twee cliëntambassadeurs Shantal en Mina ben ik bezig om de jongerenraad op te richten. Ik zou graag met jullie in gesprek gaan over hoe Samen Veilig Midden-Nederland jou beter kan helpen met het bouwen aan een positieve toekomst!

De komende tijd ga ik jullie meer vertellen over hoe ik het ervaren heb om in allerlei jeugdzorginstellingen te wonen, hoe ik om ga met de dingen die gebeurd zijn en hoe ik mijn verleden om heb gezet in iets positiefs.

Lees ook mijn storytellling verhaal Jij, ik of wij – Delaine Mahler over Samen Veilig Midden-Nederland dat ik voor een schoolopdracht schreef. Sommige stukken uit dit verhaal zijn mijn eigen ervaring en een aantal stukken heb ik geschreven vanuit de ervaring van anderen.

Op 29 januari staat mijn eerste blog online en ga ik meer vertellen over de eerste jaren dat Bureau Jeugdzorg Utrecht (nu SAVE), bij mij betrokken was. Daarna komt er eens in de drie weken op vrijdag een blog online.

Mochten jullie in contact willen komen met mij, dan kan dat nu nog via Shantal of Mina. We werken aan een mailadres voor de jongerenraad zodat jullie mij ook rechtstreeks kunnen benaderen. Tot die tijd kan dit via de cliëntambassadeurs: ambassadeurs@samen-veilig.nl.

Tot snel!

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.