Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Wij hebben een nieuwe website!

Nieuws 17 december 2021 Reading Time: < 1 minuutleestijd

SAVE Jeugdbescherming heeft sinds kort een eigen website! Voorheen kon je alle informatie over SAVE nog vinden op www.samen-veilig.nl, die nu exclusief is ingericht voor de stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Op www.SAVEJeugdbescherming.nl vind je voortaan alle informatie over SAVE Jeugdbescherming en onze begeleiding.

Waarom deze overstap? Sinds de fusie van Bureau Jeugdzorg Flevoland met Utrecht in 2015 en het ontstaan van de naam SAVE in 2019 hebben we veel nieuwe inzichten opgedaan over hoe cliënten en professionals onze organisatie ervaren. Eén van de meest gestelde vragen is: Wat is SAVE? De SAVE werkwijze en de naam van de jeugdbescherming in Utrecht en Flevoland onder de naam SAVE en het verschil met Samen Veilig Midden-Nederland waren niet altijd voor iedereen duidelijk. In de geest van duidelijk en transparantie is besloten om SAVE Jeugdbescherming toegankelijker te maken. Tenslotte is dat in het belang van cliënten, professionals en samenwerkingspartners..

Onlangs onderging SAVE al een naamsverandering naar SAVE Jeugdbescherming. Daarmee werd een eerste stap gezet in het verduidelijken van wat SAVE Jeugdbescherming precies doet. En nu heeft SAVE Jeugdbescherming dus ook een eigen website, die volledig gericht is op cliënten (kinderen, jongeren, ouders en hun netwerk) en professionals. Voortaan vind je hier alle informatie en antwoorden op je vragen over SAVE Jeugdbescherming.

Voor cliënten
Op de website vind je veel verschillende informatie, bijvoorbeeld wanneer je hulp zoekt, over maatregelen en begeleiding en ons aanbod in deskundigheidsbevordering. Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming? Dan vind je hier onder ‘Informatie voor cliënten’ direct een compleet overzicht van alle voor jou belangrijke en relevante informatie. Er is ook een overzichtspagina voor professionals (en studenten) gemaakt.

Vragen of opmerkingen?
Met de nieuwe websites willen we cliënten en samenwerkingspartners gemakkelijker en vooral duidelijker toegang geven tot informatie die voor hen relevant is. Wij hopen dat deze nieuwe websites cliënten en ketenpartners daarbij zullen helpen. Heb je een vraag, tip of advies die je ons wilt meegeven? Wij horen graag van je! Stuur je reactie dan naar communicatie@samen-veilig.nl.

 

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.