Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Coronavirus

Coronamaatregelen Samen Veilig Midden-Nederland

Nieuws 30 september 2020 Reading Time: < 1 minuutleestijd

De overheid heeft grote zorgen over het stijgende aantal coronabesmettingen. Daarom zijn deze week verschillende maatregelen aangescherpt. Sommige daarvan raken onze organisatie en daarmee ook u. Als het over veiligheid gaat, nemen we geen risico’s.

 

digitaal contact
Voorop staat, dat we zoveel mogelijk ons werk willen blijven doen. Tegelijkertijd moeten we steeds opnieuw zorgvuldig afwegen hoe de overheidsmaatregelen ons werk beïnvloeden. We willen niemand blootstellen aan gezondheidsrisico’s. Dat betekent dat we met u zoveel mogelijk digitaal contact zullen hebben. Komen we wel op huisbezoek, dan vragen we vooraf aan u of er gezondheidsklachten zijn of waren, in het gezin of in uw nabijheid. Dat vragen we u ook als u een afspraak bij ons op kantoor heeft.

beschermende kleding
Onze medewerkers maken een inschatting of ze wel of niet met beschermende kleding op huisbezoek komen. Maar, als u dat wenst, kunt u onze medewerkers altijd verzoeken om in ieder geval beschermende kleding te dragen. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt.

Voor vragen of advies, neemt u dan contact op met uw vaste medewerker SAVE.

Samen werken aan veiligheid en gezondheid

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.