Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Missie & visie

Zo werkt SAVE jeugdbescherming: samen doen wat helpt

Wij zijn er om kinderen, jongeren, ouders, verzorgers, familie en het netwerk te helpen. Samen met jou, de belangrijke mensen en de hulpverlening om jou heen werken we aan een oplossing om de veiligheid in je gezin te herstellen of te voorkomen dat je opnieuw strafbare feiten pleegt.

Samen doen wat helpt is de bedoeling. Samen houdt in: mét de cliënten, hun familie en netwerk, mét onze medewerkers en mét andere betrokkenen in de keten. Wat helpt? Dat wat betrokkenen nodig hebben om de veiligheid te herstellen en ontwikkeling weer mogelijk te maken. Het doel? Een veilige thuis voor ieder kind.

Wij zijn er om betrokkenen te helpen. Onze medewerkers hebben oog en oor voor de leefwereld van alle betrokkenen. Samen met hen en de belangrijke mensen en hulpverlening om hen heen werken we aan een oplossing om de veiligheid thuis te herstellen. ‘Samen’ en ’veiligheid’ staan centraal.  Veiligheid herstellen kunnen we immers niet alleen. We hebben elkaar nodig. Iedereen brengt zijn of haar eigen vaardigheden en unieke ervaring mee. Zowel de cliënt als de professional. Samen werken we naar hetzelfde doel: een veilige thuis voor alle kinderen en jongeren in de provincies Utrecht en Flevoland. Veiligheid staat bij ons centraal.

 

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.