Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Coronavirus

Info coronavirus

Nieuws 13 maart 2020 Reading Time: < 1 minuutleestijd

SAVE heeft maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus te verminderen. Wij blijven werken aan een veilig thuis voor kinderen als er zorgen en vragen zijn over emotionele en fysieke veiligheid. Voorlopig werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en hebben we bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen afgezegd.

Onze medewerkers wegen continu zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten en hun (pleeg)ouders en/of verzorgers, samenwerkingspartners als de collega’s. Bij elk cliëntcontact maken we daarom én een expliciete afweging van het risico op besmetting én de veiligheid van ons allen.

Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet of op een andere manier plaatsvinden. Denk daarbij aan een bezoek op een locatie van SAVE of via de telefoon. Onze medewerkers bellen van te voren op om samen te bespreken of het bezoek door zal gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.

We vragen uw begrip hiervoor.
Heeft u nog andere vragen? Stelt u ze dan aan de betreffende medewerker SAVE.

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.