Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Onze cliëntambassadeurs

Het kan gebeuren dat je vragen hebt over de samenwerking met je medewerker SAVE. Of misschien heb je ideeën over hoe het anders zou moeten bij SAVE Jeugdbescherming. Meestal lukt het medewerkers en cliënten om dit samen te bespreken. Maar als je er graag met iemand anders over praat, kun je de hulp inroepen van de cliëntambassadeurs van Stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Zij denken met je mee, luisteren naar jouw feedback en helpen je om het gesprek met je medewerker SAVE weer op gang te brengen.

De belangrijkste taak van de cliëntambassadeurs is ervoor te zorgen dat medewerkers en cliënten van elkaar leren door met elkaar in gesprek te blijven. De cliëntenambassadeurs organiseren bijvoorbeeld ook reflectiebijeenkomsten waar cliënten hun ervaringen en ideeën kunnen delen, zodat wij daarvan kunnen leren.

Meer informatie en contact

SAVE Jeugdbescherming en de cliëntambassadeurs zijn onderdeel van de Stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Ook Veilig Thuis Utrecht is onderdeel van deze stichting. Meer informatie over de cliëntambassadeurs en hoe je contact met hen kunt opnemen, vind je op de website van Samen Veilig Midden-Nederland.

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.