Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Cliëntenraad

Jullie, onze cliënten, staan centraal. Dat is het belangrijkste uitgangspunt voor SAVE Jeugdbescherming. Maar dat is makkelijk gezegd. Elke cliënt is anders, elke medewerker is anders en ook de problemen waar jullie samen aan werken zijn nooit hetzelfde. Hoe zorg je dan dat jullie ook echt centraal staan? Dat proberen wij vooral te doen door te blijven leren. Eén van de dingen die ons helpt in dat leerproces is de cliëntenraad.

De cliëntenraad bestaat uit cliënten en oud-cliënten. Zij zijn betrokken bij belangrijke ontwikkelingen en geven advies. Zij zorgen dat het belang van onze cliënten altijd van invloed is. Van invloed op de plannen die wij maken en van invloed op de besluiten die wij nemen. De cliëntenraad behartigt de gezamenlijke belangen van al onze cliënten. Samen met o.a. de cliëntenraad versterken wij de betrokkenheid van cliënten en kunnen wij de hulp aan cliënten verbeteren.

Meer informatie en contact

SAVE Jeugdbescherming en de cliëntenraad zijn onderdeel van Stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Ook Veilig Thuis Utrecht is onderdeel van deze stichting. Op de website van Samen Veilig Midden-Nederland vind je meer informatie over onze cliëntenraad, hoe zij te werk gaan en hoe je contact kunt zoeken.

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.