Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Voorlichting & trainingen

Beroepskrachten die met kinderen en jongeren werken, spelen vaak een belangrijke rol bij het signaleren van problemen bij een kind en hen helpen daarmee om te gaan. Elke professional is in staat om met kinderen en volwassenen over positieve ontwikkelingen te praten. Lastiger wordt het als je zorgelijke signalen wilt bespreken. Dan kun je merken dat ouders zich geen zorgen (lijken te) maken. Of dat ze zich afvragen waar jij je mee bemoeit. Het kan ook zijn dat ouders wel bereid zijn om hun zorgen te bespreken, maar dat je niet weet hoe je kunt helpen.

Om professionals die met kinderen werken te helpen specifieke vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen, bieden wij een reeks trainingen op verschillende gebieden die met kinderen te maken hebben, zoals praten met kinderen, huiselijk geweld en complexe scheidingen.

Ook bieden wij gratis informatie en advies voor professionals die vragen hebben over het werk van SAVE Jeugdbescherming.

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.