Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Voorlichting voor professionals

Heb jij beroepsmatig te maken met kinderen, jongeren of ouders/verzorgers? En werk je op regelmatige basis met SAVE Jeugdbescherming? Wij bieden algemene informatie op maat over ons werk en onze diensten.

Wanneer er zorgen over de veiligheid binnen een gezin ontstaan, kun je als professional vragen hebben: wanneer is een situatie urgent? Met wie moet ik dan contact opnemen? Wat doet SAVE Jeugdbescherming? Wat mag ik verwachten van een medewerker van SAVE Jeugdbescherming? Hoe verloopt de samenwerking met SAVE Jeugdbescherming?

Wij beantwoorden deze vragen in onze voorlichtingsbijeenkomsten. Die zijn bedoeld voor iedereen die in ons werkgebied beroepsmatig te maken heeft met kinderen, jongeren of ouders/verzorgers.

Voorlichtingspool

De voorlichtingspool van Samen Veilig Midden-Nederland bestaat uit medewerkers van Veilig Thuis Utrecht en SAVE Jeugdbescherming. Zij kennen het werk dus vanuit de praktijk en hebben gekozen om naast hun werk voorlichting te geven over onze organisatie en werkwijze. Ze voeren dat werk met veel plezier en passie uit.

Ons aanbod
Onze voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op vragen over het werk van Veilig Thuis Utrecht en/of SAVE Jeugdbescherming. Vooraf leg je je vragen aan ons voor. Wij zorgen dan dat jouw vragen tijdens de voorlichtingssessie worden beantwoord. Onze voorlichtingen zijn gratis en duren tussen de 1 en 1,5 uur. Kijk op de website van Samen Veilig Midden-Nederland voor meer informatie en hoe je een voorlichting kunt aanvragen.

Vraag een voorlichting aan

Deskundigheidsbevordering

Naast voorlichtingsactiviteiten zorgt onze organisatie ook voor deskundigheidsbevordering. Denk hierbij aan workshops en trainingen. Ben je hiernaar op zoek? Lees dan hier verder.

Lees verder over het aanbod in workshops en training

Meer over stichting
Samen Veilig Midden-Nederland

SAVE Jeugdbescherming en de voorlichtingspool maken onderdeel uit van stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Wil je meer weten over deze stichting? Klik dan de knop hiernaast om de website te bezoeken.

Bezoek de website

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.