Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Voorlichting voor professionals

Heb jij beroepsmatig te maken met kinderen, jongeren of ouders/verzorgers? En werk je op regelmatige basis met SAVE Jeugdbescherming? Wij bieden algemene informatie op maat over ons werk en onze diensten.

Wanneer er zorgen over de veiligheid binnen een gezin ontstaan, kun je als professional vragen hebben: wanneer is een situatie urgent? Met wie moet ik dan contact opnemen? Wat doet SAVE Jeugdbescherming? Wat mag ik verwachten van een medewerker van SAVE Jeugdbescherming? Hoe verloopt de samenwerking met SAVE Jeugdbescherming?

Wij beantwoorden deze vragen in onze voorlichtingsbijeenkomsten. Die zijn bedoeld voor iedereen die in ons werkgebied beroepsmatig te maken heeft met kinderen, jongeren of ouders/verzorgers.

Voorlichtingsbijeenkomst

Onze voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op vragen over het werk van SAVE Jeugdbescherming. Deze informatie wordt op maat gemaakt. Vooraf leg je je vragen aan ons voor. Wij zorgen dan dat jouw vragen tijdens de voorlichtingssessie worden beantwoord. Ook regelen we een locatie.

Onze voorlichtingen zijn gratis en duren tussen de 1 en 1,5 uur.

Onze voorlichters werken voor Samen Veilig Midden-Nederland. Zij kennen het werk dus vanuit de praktijk. Ook Veilig Thuis Utrecht is onderdeel van Samen Veilig Midden-Nederland. Wil je een compleet beeld krijgen van onze organisatie en onze diensten? Dan kunnen zij hun kennis over de verschillende aspecten van ons werk bundelen.

Wil je gebruik maken van onze voorlichtingsdiensten of heb je vragen over de mogelijkheden?

Stuur dan een e-mail naar: voorlichting@samen-veilig.nl.

Wij nemen contact met je op om je vragen en wensen te bespreken. Samen stellen we dan een voorlichtingsaanbod op maat samen.

Deskundigheidsbevordering

Naast voorlichtingsactiviteiten zorgt onze organisatie ook voor deskundigheidsbevordering. Denk hierbij aan workshops en trainingen.
Ben je hiernaar op zoek? Bekijk dan het aanbod van deskundigheidsbevordering van het Expertisecentrum.

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.